Diákolimpiai lángfutás 2017

lángfutás

Örömmel tájékoztatunk Titeket, hogy a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) fáklyája országjáró körútján 2017. június 25-én, vasárnap 13:00 órakor érkezik meg Visegrádról az Adri Büféhez (leánykori nevén Vaskocsmához).

A Győrben rendezett EYOF jelentőségét bizonyítja, hogy hivatalosan mind az ötven európai ország jelezte tíz sportágban közel háromezer ifjú sportoló részvételét. Az országos eseményről folyamatosan frissülő információk itt találhatóak, ill. a facebookon a Diákolimpiai lángfutás 2017. eseményre kattintva az esztergomi szervezésről is informálódhattok.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Egyedül vagy családostól
Szeretnénk, ha mindenki átérezné, hogy milyen jelentőséggel bír, hogy a mi városunk is egy pontja ennek a fáklyafutásnak. A gyermekeink előtt, a gyermekeinkért kell futnunk, nekik kell példát mutatnunk!
Remélhetőleg sikerül minél több fiatalt és sportolót megnyerni az eseményre.
A fáklyafutás végén felcsendül a hivatalos EYOF-dal és rövid műsort ad a Carmen TSE. Az olimpiai láng 14:00 órakor hagyja el városunkat.

térkép
Az útvonalat a térképen láthatjátok!  ( Vas kocsma-kerékpár út 1200 méterenként felfestve- Erzsébet park-Kis-Duna sétány-Lőrinc utca-Széchenyi tér)Bármelyik pontján bekapcsolódhattok.
A fáklyát stafétaként vivők: Csikós Zsóka ?, dr. Havasi Tamás, Wieland Ilona (Hugi néni), Túri Lali, Gál Lili és Erős Gábor.

Kövessétek az eseményeket a facebookon! (Diákolimpiai lángfutás 2017)
Gyertek el, legyetek velünk Ti is vasárnap!

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.